Home / Treneri

 

Školu trčanja Split čini mladi trenerski tim:

 Ana Ljubic
ANA LJUBIĆ prof. kineziologije s usmjerenjem u atletici. U Atletici radi i djeluje od 2003. kroz atletski vrtić i školu atletike za djecu. Od 2011. licencirani je atletski trener. Voditelj škole trčanja.
 Luka Miolin
LUKA MIOLIN trkač i biciklist. U trčanju je od 2009., kao član muške ekipe maraton kluba Marjan osvaja ulazak u prvu ligu cestovnog i planinskog trčanja, 1. mjesto na prvenstvu hrv. u polumaratonu, te 3. mjesto u maratonu. Iza sebe ima istrčana 2 maratona, beskonačno puno polumaratona, i na biciklističkim pedalama more prijeđenih kilometara.
 Tomislav Tabak
TOMISLAV TABAK prof. kineziologije. Trkač i instruktor Nordijskog hodanja. Trčanjem se bavi od 1992. , a iza sebe ima pretrčana 3 maratona, preko 20 polumaratona i na desetke utrka na 5 i 10km.
 Dragan baničević
DRAGAN BANIČEVIĆ mag. elektrotehnike. U atletiku i trčanje ušao sasvim slučajno. Natjecao se u gotovo svim atletskim disciplinama od 200m do maratona. Njegov najveća ljubav su utrke na 1500m. Hobi za trčanjem je polako prerastao u strast, a strast u ozbiljan angažman i respektabilne rezultate.