O NAMA

VODITELJI

Ana Rogulj

U Atletici aktivno radi i djeluje od 2003. u programima atletski vrtić i škola atletike za djecu. Licencirani atletski trener. Inicijator i voditelj Dječje Marjanske Lige. Od 2015. inicijator i voditelj prve organizirane Škole trčanja za odrasle u Splitu. Od 2016. učlanjuje se u Hrvatski Savez Nordijskog Hodanja. Od 2020. organizira tečajeve i edukacije Nordijskog hodanja u Splitu. Licencirani voditelj i nacionalni trener Nordijskog hodanja.

Petar Rogulj

U Sportu radi i djeluje od 2001. Dugogodišnje trenersko vođenje profesionalnih sportaša i rekreativaca. Od 2004. Kondicijski trener. Rehabilitacija sportaša. Od 2015. inicijator i voditelj prve organizirane Škole trčanja za odrasle u Splitu.

Tomislav Tabak

Dugogodišnji trkač. Trener Nordijskog hodanja. Trčanjem se bavi od 1992. Iza sebe ima pretrčanih 15 maratona, preko 30 polu maratona i na desetke utrka na 5 i 10 km.

Dragan Baničević

U atletiku i trčanje ušao sasvim slučajno. Natjecao se u gotovo svim atletskim disciplinama od 200 m do maratona. Njegova najveća ljubav su utrke na 1500 m. Hobi zvan ‘’trčanje’’ je kod njega polako prerastao u strast, a strast u ozbiljan angažman i respektabilne rezultate.

RUNNING TEAM SPLIT

Prva škola trčanja za odrasle u Splitu pokrenuta početkom 2015. godine na Atletskoj stazi ASK-a u Parku Mladeži. Glavni cilj škole trčanja bio je popularizirati trčanje, okupiti ljude zajedničkih motiva i interesa, trkače rekreativce i totalne početnike.
Početnike smo nastojali i nastojimo naučiti osnove i pravilnu tehniku trčanja, a rekreativnim trkačima smo nastojali i nastojimo popraviti tehniku trčanja, kako bi kroz izazov i voljni aspekt postizali što bolje trkačke rezultate. Pravilnim načinom trčanja naše polaznike učimo postupnosti i umjerenosti, savjetujemo ih kako izbjeći moguće ozljede, koju opremu koristiti, što izbjegavati, kako se ponašati u programu treninga, u utrkama, itd. Trčanje izaziva zadovoljstvo i sreću naših polaznika, te spremnost za promjene i stvarne životne izazove.

ŠKOLA TRČANJA

kLUB NORDIJSKOG HODANJA SPLIT

Nordijsko hodanje je najučinkovitija, najdostupnija tjelovježba i način kretanja namijenjen svim dobnim skupinama. Preporuča se osobama koje žele smršaviti, dijabetičarima, srčanim bolesnicima u rehabilitaciji, onima koji rehabilitiraju ozljede lokomotornog aparata, zdjeličnog područja, zglobova nogu, lumbalnog dijela kralježnice, rekreativcima i vrhunskim sportašima kao dopuna kondicijskom treningu itd.

ŠKOLA NORDIJSKOG HODANJA

PROGRAM 50+

Rekreativni program tjelesnog vježbanja namijenjen osobama 50+ koje vole biti aktivne. Program je namijenjen ženama i muškarcima. Vježba se cijelo tijelo, a vježbe su lagane do srednje zahtjevne. U zdravom i aktivnom tijelu leži tajna. VJEŽBATI ZAJEDNO LAKŠE JE I EFEKTNIJE, NEGO VJEŽBATI SAM!

SENIOR WORKOUT