O NAMA

VODITELJI

Ana Rogulj

prof. kineziologije

U Atletici radi i djeluje od 2003. kroz atletski vrtić i školu atletike za djecu. Od 2006. licencirani je atletski trener. Od 2015. inicijator i voditelj prve organizirane Škole trčanja za odrasle u Splitu. Od 2016. učlanjuje se u Hrvatski Savez Nordijskog Hodanja. Od 2020. organizira prvi tečaj za Voditelje Nordijskog hodanja u Splitu.

Od 2021. licencirani voditelj Nordijskog hodanja, organizira grupni program rekreacije pod nazivom Nordijsko hodanje Split.

Petar Rogulj

prof. kineziologije

U Sportu radi i djeluje od 2001. kroz trenersko vođenje profesionalnih sportaša i rekreativaca. Od 2004. radi kao kondicijski trener. Od 2015. inicijator i voditelj prve organizirane Škole trčanja za odrasle u Splitu.

Tomislav Tabak

prof. kineziologije

Trkač i Trener Nordijskog hodanja. Trčanjem se bavi od 1992. Iza sebe ima pretrčanih 10 maratona, preko 30 polu maratona i na desetke utrka na 5 i 10 km.

Dragan Baničević

mag. elektrotehnike

U atletiku i trčanje ušao sasvim slučajno. Natjecao se u gotovo svim atletskim disciplinama od 200 m do maratona. Njegova najveća ljubav su utrke na 1500 m. Hobi ‘’trčanje’’ je kod njega polako prerastao u strast, a strast u ozbiljan angažman i respektabilne rezultate.

RUNNING TEAM SPLIT

Prva škola trčanja za odrasle u Splitu pokrenuta je početkom 2015. godine na Atletskoj stazi ASK-a u Parku Mladeži. Glavni cilj škole trčanja bio je popularizirati trčanje, okupiti ljude zajedničkih motiva i interesa, trkače rekreativce i totalne početnike.
Početnike smo nastojali i nastojimo naučiti osnove i pravilnu tehniku trčanja, a rekreativnim trkačima smo nastojali i nastojimo popraviti tehniku trčanja, kako bi kroz izazov i voljni aspekt postizali što bolje trkačke rezultate. Pravilnim načinom trčanja naše polaznike učimo postupnosti i umjerenosti, savjetujemo ih kako izbjeći moguće ozljede, koju opremu koristiti, što izbjegavati, kako se ponašati u programu treninga, u utrkama, itd. Trčanje izaziva zadovoljstvo i sreću naših polaznika, te spremnost za promjene i stvarne životne izazove.

ŠKOLA TRČANJA

NORDIC WALKING

Nordijsko hodanje je najučinkovitija, najdostupnija tjelovježba i način kretanja namijenjen svim dobnim skupinama. Preporuča se osobama koje žele smršaviti, dijabetičarima, srčanim bolesnicima u rehabilitaciji, onima koji rehabilitiraju ozljede lokomotornog aparata, zdjeličnog područja, zglobova nogu, lumbalnog dijela kralježnice, rekreativcima i vrhunskim sportašima kao dopuna kondicijskom treningu itd.

NORDIC WALKING SPLIT

PROGRAM 50+

Rekreativni program tjelesnog vježbanja namijenjen osobama 50+ koje vole biti aktivne. Program je namijenjen ženama i muškarcima. Vježba se cijelo tijelo, a vježbe su lagane do srednje zahtjevne. U zdravom i aktivnom tijelu leži tajna. VJEŽBATI ZAJEDNO LAKŠE JE I EFEKTNIJE, NEGO VJEŽBATI SAM!

SENIOR WORKOUT