PROGRAMI

RUNNING TEAM SPLIT

Škola trčanja

Rekreativni program Škola Trčanja za odrasle namijenjen je svim zaljubljenicima u trčanje, kao i onima koji će to tek postati. Mi volimo trčanje i garantiramo da je Zajedno sve moguće ostvariti. ZAJEDNO NAPRAVIMO PRVI KORAK. Čekamo Vas na našim zajedničkim treninzima. Zajedno do vašeg cilja!

Detalji

NORDIC WALKING SPLIT

Nordijsko hodanje

Rekreativni program Škola Nordijskog Hodanja – pješačenja namijenjen je svima onima koji vole hodanje i druženje. Ukratko nordijsko hodanje podrazumijeva hodanje na prirodan način koristeći posebno dizajniran par štapova. Pravilno naučenom tehnikom hodanja sa štapovima aktiviramo 90% tijela, čime podižemo tjelesnu kondiciju. Mogu ga prakticirati pojedinci svih dobi, pa čak i trudnice. Jedan je od najboljih oblika tjelesne aktivnosti jer uravnoteženo trenira cijelo tijelo. PROBAJ I BUDI VLASTITA PROMJENA!

Deatalji

Senior workout

Program 50+

Rekreativni program tjelesnog vježbanja namijenjen osobama 50+ koje vole biti aktivne. Program je namijenjen ženama i muškarcima. Vježba se cijelo tijelo, a vježbe su lagane do srednje zahtjevne. U zdravom i aktivnom tijelu leži tajna. VJEŽBATI ZAJEDNO LAKŠE JE I EFEKTNIJE, NEGO VJEŽBATI SAM!

Detalji